Wie ben ik

Mijn naam is Olga Frinking. Energiewerk en spiritualiteit zijn een rode draad in mijn leven.
Van kinds af aan geloofde ik in ‘meer tussen hemel en aarde’ zoals vaak gezegd wordt en werd daar gedurende
mijn leven in vele situaties in bevestigd.

Na de geboorte van onze 2e zoon en veel workshops en cursussen in spirituele ontwikkeling/energiewerk later,
besloot ik in 2003 er professioneel iets mee te doen, te beginnen met mijn mooie reis op de ASPI
(Academie voor Spirituele Integratie) destijds in Krommenie gevestigd. Eind 2004 haalde ik mijn 2-jarige mbo-diploma Spiritueel Begeleider (nu Energetisch Begeleider). Hiermee ben ik in huiselijke kring en ambulant aan de slag gegaan.
In tussentijd mocht ik nog een 3e keer moeder worden en groeien in mijn vak. In 2008 besloot ik op ASPI de vervolgopleiding; Professional Therapeutic Healing te volgen.

Januari 2014 begon ik het 3e jaar van ASPI om de voltallige hbo-opleiding tot Energetisch Integraal Therapeut af te ronden in 2017, met een mooie afstudeerscriptie over rouwverwerking.  

Met ook het hbo-diploma Psychosociale basiskennis én Medische basiskennis volgens Plato richtlijnen in ‘the pocket’, begeleid ik met veel liefde en toewijding, op professionele wijze, mensen in mijn praktijk met hun eigen kracht weer te herontdekken en zo te werken aan hun eigen herstel, innerlijke bewustwording en (Ziels)groei. Ik ben in 2016 mijn praktijk gestart met de naam Heal4You en inmiddels heeft mijn praktijk een nieuwe praktijknaam: Universa Integraal Therapie.