Tarieven en Vergoeding

Alleen de energetische behandelsessies zijn btw vrijgesteld.

In verband met Covid-19 en de nieuwe maatregelen vindt de intake/1e sessie online plaats via Microsoft Teams. € 55,-- (60 min)
Ook eventuele vervolgsessies die via Microsoft Teams plaats vinden bedragen € 55,-- (60 min)

Alle hands-on energetische behandelingen worden verplaatst naar een datum ná 19 januari 2021, heeft u een afspraak staan, dan neem ik contact met u op om deze te verplaatsen.

Intake gesprek/1e consult € 95,-- (ca. 90-120 min)

Alle vervolgconsulten bedragen € 75,-- (60-90 min)

Met uitzondering van:

Access Bars € 65,-- (45-60 min)

Energetische Huisreiniging € 170,-- ( u boekt 2 personen voor 60-120 min).

Energetische behandelingen vallen onder 'Alternatieve Geneeswijzen" of 'Natuurgeneeskunde". Het is mogelijk om een deelvergoeding te verkrijgen vanuit de aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie kunt u zorgwijzer raadplegen.

Op het moment dat de afspraak is ingeboekt, wordt er tijd voor u gereserveerd. Als u de afspraak wilt annuleren, dan kan dit tot 24 uur van tevoren, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Als u de afspraak later annuleert of u komt niet opdagen en de gereserveerde tijd niet voor iemand anders beschikbaar kan komen, dan ontvangt u een no-show factuur. Deze bedraagt de helft van de totale consultprijs.

Ik ben aangesloten bij:

Beroepsvereniging Verbond van Energetisch Therapeuten (VVET) - Reg.nr. 18030

Overkoepelende organisatie Stichting RBCZ - Licentie 190128R

Kamer van Koophandel (KvK) - nr. 65549384


VVET  RBCZ  St.Zorggeschil  Quasir


Uw (persoons)gegevens worden verwerkt conform de wet- en regelgeving, waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Graag verwijs ik voor meer informatie naar het ‘Privacy Reglement voor Therapeuten’ van de VVET en vindt u op de website www.vvet.nl. (PDF)

Voor klachten volg ik de klachtenprocedure van de VVET. De klachtenfolder (PDF) en klachtenprocedure (PDF) vind u eveneens op de website van de VVET.