Therapeutic Healing

“Heerlijk ontspannen”.

“Ik geloof dat ik in slaap gevallen was en dat, terwijl ik op dit moment zoveel stress heb in mijn leven”.

“Ik voel mij veel lichter en opgeruimd”.

Dit is zomaar een greep uit de vele reacties vlak na een Therapeutic Healing behandeling. Een van de grootste complimenten van de afgelopen jaren die ik kreeg was toch wel:

“Elke keer na een behandeling heb ik de behoefte om door de straten te dansen, ik heb het gevoel dat ik straal en anderen zien dat ook!”.

Over het algemeen ervaren mensen na één of meerdere behandelingen een betere nachtrust, meer ontspanning en verlichting van klachten en in een groot aantal gevallen waren de klachten helemaal verdwenen of veranderde de perceptie van een probleem waardoor het probleem oploste.

Met deze techniek wordt er gewerkt in het gehele energetische systeem, bekend als de auralagen, de chakra’s en meridianen. Blokkades worden opgeruimd zodat energie weer vrij kan stromen. Ook wordt er gekeken naar de onderlinge verbanden tussen de auralagen, de chakra’s en de klacht en hoe het energetisch systeem ermee omgaat.

Door deze fijne behandeling wordt het immuunsysteem gestimuleerd en gaat het lichaam zichzelf zuiveren. Om het lichaam te helpen wordt altijd het advies gegeven om na de behandeling en tijdens het traject voldoende water te drinken, dan kan het lichaam alle vrijgekomen afvalstoffen goed afvoeren.

Een Therapeutic Healing behandeling werkt altijd harmoniserend.

Voorafgaand vindt er een intake plaats en bij de vervolgbehandelingen is er een vóór, - en na gesprek.

Deze heerlijke, ontspannende behandeling duurt in totaal 60 tot 90 minuten, tarief € 75,-

Voor alle energetische behandelingen komt u mogelijk in aanmerking voor een deelvergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering voor alternatieve behandelingen. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.