Access Bars®

“Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie”

Op je hoofd zijn er 32 punten die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten komen overeen met specifieke delen van je leven en bevatten alle ideeën, gedachten en overtuigingen, maar ook emoties en overwegingen die je gedurende je leven hebt opgeslagen.

Een behandeling is een fijn, zorgzaam en ontspannend proces, wat jou in de gelegenheid stelt om alle aspecten in je leven los te maken waarin jij bereid bent te veranderen.   

Access Bars® behandelingen hebben veel mensen geholpen om meerdere aspecten in hun leven te veranderen op het gebied van slaap, gezondheid, relaties en nog veel meer.

Het is een heerlijke behandeling om te krijgen of je nu wel of niet zo goed in je vel zit, als je eens heerlijk wilt relaxen of als je jezelf (of iemand anders) een keer wilt trakteren met een bijzonder cadeau.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen.

Je kunt je gaandeweg bewust worden van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten en Zijn. Je kunt jezelf werkelijk toestaan om in je leven te kunnen ontvangen, zonder verplichtingen of overwegingen.

Een aantal reacties na een behandeling:

Heerlijk om de behandeling te ondergaan.

De nacht daarna diep geslapen, veel gedroomd en toen ik opstond had ik voor het eerst weer zin in de dag.

Meer energie.

Ontspanning.

Gevoel dat er iets in beweging is gekomen.

Gevoel van verandering.

De sessie was erg prettig om te ervaren.

Een rustig en vredig gevoel vanbinnen.

Wil je een behandeling ervaren, maak dan gerust een afspraak.